Suvremeni kongresni centar

Suvremeni kongresni centar

U hotelu Well nalazi se suvremeni višenamjenski kongresni centar s tri dvorane za ukupno 500 osoba.  

Dvorane se mogu prilagoditi i za manje grupe. Kongresni centar ima vanjski atrij, s ugodnim  Infinity barom, gdje možete odahnuti između seminara.  U atriju je također i amfiteatar za večernju animaciju, zabave, koncerte, kazališne predstave i predstave na otvorenome. 

 

Kapacitet dvorana

Ime dvorane

Najveći kapacitet

Invigo 400
Vilina 140
Restoran »Lati« 350
Vodni planet 200
Plavi salon, Dvorac Mihanović 80
Zeleni salon, Dvorac Mihanović 15
Protokol dvorana, Dvorac Mihanović 15
Vinoteka, Dvorac Mihanović 35
Dodatne dvorane, Dvorac Mihanović 15

 

Dvorana Invigo - Hotel Well****

Kapacitet dvorane

Dvorana Invigo može primiti do 400 osoba u kino postavu, 200 osoba u postavu školskog sistema te 80 osoba u U postavu.

DVORANA INVIGO najveća je polivalentna dvorana u kongresnom centru. Dvorana je djeljiva u 3 manje, zvučno izolirane dvorane od kojih svaka može primiti 90 osoba u kino postavu, 40 osoba u postavu školskog sistema te 30 osoba u U postavu. U dvorani se može organizirati banket za 200 osoba. Kongresni centar organizatorima poslovnih događanja nudi bogatu ponudu prilagođenu potrebama poslovnih gostiju, s naglaskom na individualan pristup prema svakom klijentu. 

Dodatni sadržaji

Dvorana sadrži prirodno svijetlo uz mogućnost djelomičnog i potpunog zamračenja, 2 kabine za simultano prevođenje s opremom te kompletnu audio-vizualnu opremu (LCD projektor, automatska projekcijska platna, ozvučenje, flipchartovi, bežični internet, kamera…). U sklopu dvorane nalazi se Infinity bar s prostorom za opuštanje kao i amfiteatar koji je zbog svojeg dizajna i arhitekture idealan za predavanja i različita događanja te atrij za coffee break, različite dodjele i slično. 

Dvorana Vilina - Hotel Well****

Kapacitet dvorane

Dvorana Vilina može primiti 140 osoba u kino sistemu, 80 osoba u postavu školskog sistema te 50 osoba u U postavu.

DVORANA VILINA nalazi se pokraj dvorane Invigo. Djeljiva je u 3 manje dvorane od kojih svaka može primiti 30 osoba u kino postavu, te 20 osoba u postavu školskog sistema i U postavu. U dvorani se može organizirati banket za 80 osoba.

DODATNI SADRŽAJI

Dvorana sadrži prirodno svijetlo uz mogućnost djelomičnog i potpunog zamračenja te kompletnu audio-vizualnu opremu (LCD projektor, automatska projekcijska platna, ozvučenje, flipchartovi, bežični internet, kamera…). U sklopu dvorane nalazi se Infinity br s prostorom za opuštanje kao i amfiteatar koji je zbog svojeg dizajna i arhitekture idealan za predavanja i različita događanja te atrij za coffee break, različite dodjele i slično. 

Plavi Salon - Dvorac Mihanović

Plavi salon

Intimna atmosfera Plavog salona u Dvorcu Mihanović može primiti do 100 osoba. Dvorana se može prilagoditi tehničkim zahtjevima.

Tehnička opremljenost

Dvorana ima dnevno svjetlo, WI-FI i tehničku opremu: LCD projektor, DVD, ozvučenje, TV, platna za projekciju, flipchart i ostalu opremu po potrebi organizatora.

Coffee breake, snack ponuda, ručak ili večera u parku ili na terasi dvorca Mihanović ispod stoljetnog drveća, vašim partnerima omogućava radnu atmosferu kao i  dodatni mir u zelenoj oazi. 

Zeleni salon - Dvorec Mihanović

Zeleni salon

Planirajte svoje poslovne uspjehe u najljepšem salonu u Dvorcu Mihanović, koji omogućava rad u mirnom ambijentu.

Doživite dašak prošlosti u prekrasnom Zelenom salonu Dvorca Mihanović. Dvorana je idealna za organizaciju različnih sastanaka, radionica ili seminara za do 20 osoba. 

Tehnička opremljenost

Dvorana ima dnevno svjetlo, WI-FI i tehničku opremu: LCD projektor, DVD, ozvučenje, TV, platna za projekciju, flipchart i ostalu opremu po potrebi organizatora.

Na kraju ili tijekom događanja preporučamo vam ručak u dvorskom restoranu ili na otvorenoj terasi  ispod stogodišnjih platana, koje će poslužiti kao nadahnuće za nove poslovne izazove. 

Protokol dvorana - Dvorac Mihanović

Protokol dvorana

Protokolarna dvorana Dvorca Mihanović jedan je od manjih salona u Dvorcu Mihanović. Odličan je za organizaciju raznih sastanaka, seminara, radionica i poslovnih ručkova za do 20 osoba.  

Tehnička opremljenost

Dvorana ima dnevno svjetlo, WI-FI i tehničku opremu: LCD projektor, DVD, ozvučenje, TV, platna za projekciju, flipchart i ostalu opremu po potrebi organizatora.

U intimi i domaćoj atmosferi u protokolarnoj dvorani može se organizirati i poslovni ručak. Dvorana je odvojena od ostalih gostiju.

Vinoteka - Dvorac Mihanović

Vinoteka

Vinoteka, kao prostor pun povijesnih obilježja, idealan je prostor za sve vrste seminara i poslovnih druženja. Povijesnu atmosferu dodatno stvara interijer  dvorane koja je opremljena masivnim drvenim stolovima i baroknim stolcima uz izravan izlaz na park u Dvorcu Mihanović.   

Posebnost Vinoteci daju i vrhunska vina lokalnih vinara, koje gosti mogu i degustirati pod vodstvom naših someliera. Dvorana je stvorena za večere u srednjovjekovnom duhu jer na njima gosti mogu doživjeti dašak prošlosti i zabave, kao u doba Antuna Mihanovića.  

U Vinoteci možete organizirati sastanke, seminare i konferencije za do 50 osoba (kino postav, školski postav prima do 40 osoba, a U postav za banke do 35 osoba.  

Tehnička opremljenost

Dvorana ima bežični internet i ostalu vrhunsku tehničku opremu:  LCD projektor, DVD, ozvučenje, TV, platna za projekciju, flipchart.  Uz prethodnu najavi po potrebi i želji klijenata možemo organizirati i drugu potrebnu opremu. 

Upit za ponudu

Osobni podaci

Poduzeće/Agencija

Kontaktne informacije