Adrenalin teambuilding

Kažu da malo adrenalina nikome ne škodi, naročito ne onda kada to radite sa svojim kolegama s posla.

paintball

Paintball organiziramo kao turnirsko natjecanje više timova. Nakon uvodnog brifinga gdje su svi  igrači upoznati sa osnovnim pravilima i tehnikom igre slijedi izvlačenje listića kojim se formiraju timovi. Slijedi opremanje tima gdje svaki tim dobiva svoju boju kompletne zaštitne opreme. Ukupno  vrijeme trajanja paintball eventa moguće je prilagoditi vremenu koje grupa ima na raspolaganju (2h-4h). Igra se organizira na poligonu koji je instaliran na prostoru Terme Tuhelj, a čine ga kombinacija umjetnih i prirodnih zaklona.

UPIT

quad

Program koji predlažemo sadrži quad vožnju koja se organizira kao vođena tura u Termama Tuhelj i njenom okružju. Vožnja se organizira na principu vođene ture sa 2 putnika na vozilu koji se više puta izmjenjuju tokom ture.

Sudjelovanje u navedenim aktivnostima osigurava vrhunsku zabavu i rekreaciju te pruža doživljaj za pamćenje.

UPIT

paintball + quad

Program koji predlažemo sadrži Paintball turnir te quad vožnju. Paintball organiziramo kao turnirsko natjecanje više timova na poligonu koji je instaliran na prostoru Terme Tuhelj. Nakon uvodnog brifinga gdje su svi  igrači upoznati sa osnovnim pravilima i tehnikom igre slijedi  izvlačenje listića kojim se formiraju timovi. Usporedno s paintball-om tim po tim kreće na quad vožnju. Vožnja se organizira na principu vođene ture sa 2 putnika na quad-u. Sudjelovanje u navedenim aktivnostima osigurava vrhunsku zabavu i rekreaciju te pruža doživljaj za pamćenje.

UPIT