Zabavni teambuilding

Isprobajte zabavne i originalne programe u Termama Tuhelj. Uz zabavne i edukativno-kreativne programe ojačajte vaš radni tim i ponesite sa sobom samo lijepe trenutke.

večernja animacija

Pokažite da ste majstor u poznavanju rakija, povedite svoj tim u pravo pjevačko natjecanje, plešite sa zvijezdama, prepoznajte sastojke kolača i zabavite se uz odličnu večernju animaciju. Kreirajte je zajedno s nama. Odlična ideja za upotpuniti večernju zabavu koja će biti puna smijeha.

UPIT

kuharski show

Jeste li se ikada okušali u timskom vođenju svog gastro tima? Kako im rasporediti posao? Koje namirnice pripremati? Kako skuhati određeno jelo koje će na kraju biti najbolje? Na ova pitanja odgovara naš program kuharskog natjecanja u kojem ćete se ne smo zabaviti, nego i prste polizati. Program se sastoji od natjecanja ekipa u timskom kuhanju gdje je pripremaju jela po želji. Program se može odvijati na otvorenom ili u zatvorenim prostorijama.

UPIT

srednjovjekovne viteške igre

Život u srednjem vijeku nije bio nimalo lak, ali ljudi su se zabavljali, smijali su se i nije bilo toliko stresa kao danas. Želiš se i ti okušati u nekoj od srednjovjekovnih aktivnosti? U suradnji s partnerima pripremamo različite programe koji će vam prikazati život srednjeg vijeka. Izdvajamo: Viteški turnir, Viteške borbe, viteška straža ,Vojni logor, Prikaz pucanja srednjovjekovnim oružjem, Viteške radionice,Srednjovjekovne sprave za mučenje

UPIT