Edukativni teambuilding

Teambuilding može biti i edukativnog karaktera, ispričan drugačijim riječima i prepun kreativnih zadataka koji će vam pomoći u rješavanju vaših svakodnevnih obaveza.

Vilinska bajka

Potraga u bajkovitom dvorcu

Program Vilinska bajka je dodana vrijednost koju posjetitelj dobiva prilikom posjeta dvorcu Veliki Tabor. Program započinje već u vanjskom dijelu dvorca gdje posjetitelji kroz sudjelovanje u simboličkom viteškom turniru stječu pravo ulaska u dvorac završetkom bacanja sjekira i streličarstva. Posjetitelji su prethodno podijeljeni u timove, jer program ima i natjecateljsku notu. U pratnji animatora timovi ulaze u dvorac, vođeni raznim porukama i simbolima pronalaze razne zadatke. Zadaci su prilagođeni prostoru dvorca i temom se vežu za pojedinu prostoriju. Poruke i upute su pisane u pomalo bajkovitom stilu, te sadrže povijesne likove, događaje i legende.

Art&Spa radionica

Jeste li znali da crtanje opušta?

Likovna radionica pod vodstvom doktorice umjetnosti Mirjane Smolić odlična je ideja za povezivanje time, izbjegavanje stresnih situacija, poticanje kreativnosti i mašte te izlučivanje endorfina. Probudite kreativa u sebi, izradite skulpturu svog šefa na način kako ga vi vidite, pustite mašti na volju.

Edukativne radionice

Edukacija na malo drugačiji način je uvijek dobra ideja za podizanje timskog duha. U suradnji s poznatim edukacijskim trenerima razvili smo nekoliko programa:

  • 6 šešira za razmišljanje
  • Pametno odučivanje
  • Stress vs antistress
  • Vještine (tehnike) komunikacije