Zabavno-sportski teambuilding

Kada se zabava i sport spoje, nezaboravni doživljaji su zagarantirani. Predstavljamo vam jedinstvene programe s dozom smijeha i sportskog natjecanja.

tuheljska olimpijada

Program Tuheljska olimpijada kombinacija je od 4 jedinstvenih individualnih i timskih  disciplina u kojima svaki član tima svojim osobnim rezultatom doprinosi ukopnom uspjehu tima. Nakon uvodnog brifinga grupa će biti podijeljena u timove. Prije početka natjecanja prezentira se svaka disciplina. (Battle Archery, Utrka Berg Go-kartovima, Airsoft duel, bacanje sjekira, streličarstvo)

UPIT

orientacijsko hodanje
dnevno ili noćno

Nakon uvodnog brifinga, natjecatelji će biti podijeljeni u timove koji se natječu u igri Orijentacijskog hodanja. Svaki tim dobiva svog moderatora koji ih usmjerava i koji im pomaže. Orijentacijsko hodanje je smišljeno kretanje po nepoznatom terenu s osnovnim ciljem da se uz pomoć karte i kompasa grupa orijentira i pronađe unaprijed određene kontrolne točke ucrtane na karti u što kraćem vremenu. Kontrolne točke označene su trokutom na posebnom zemljovidu, a na terenu crvenom zastavicom. Na svakoj kontrolnoj točci biti će dodatni zadaci ili zagonetke koje tim zajedničkim snagama rješava.

UPIT

kućna olimpijada

Loši vremenski uvjeti nisu zapreka da se vaš tim vrhunski ne zabavi i rekreira u našem dvoranskom programu. Osmislili smo kućnu olimpijadu koja se sastoji od nekoliko šaljivih te vrlo zabavnih igara. Nakon uvodnog brifinga, sudionici se izvlačenjem dijele u više timova; svaki tim dobiva animatora. Kućna olimpijada uključuje 5-7 aktivnosti koje se organiziraju na način da se po dva tima natječu u istoj aktivnosti istovremeno. Broj aktivnosti u jednom bloku prilagođava se veličini grupe te vremenu koje  grupa ima na raspolaganju. (shake, igra kokoš, keks, vožnja trolejbusa, igra balonima, splavarenje, igra s obručima, utrka Berg Go-kartovima na pedale)

UPIT